fbpx
Tandläkare i Helsingborg

Tandläkare i Helsingborg

Erfarna tandläkare i Helsingborg

Vi utför alla typer av behandlingar

Räntefria delbetalningar upp till 36 månader

5/5 stjärnor på Google Reviews

Luxadent är din tandläkare i Helsingborg

Tandvård i Helsingborg, En tandklinik i Knutpunkten, Helsingborg

Luxadents koncept är unikt. Våra kärnvärden är bra priser, toppmodern utrustning, moderna lokaler. glada behandlare samt nöjda patienter. Hos oss välkomnas du av glad personal som tar emot dig med ett leende på läpparna och ställer frågan “vill du ha något att dricka medan du väntar, kaffe, te, cappuccino eller vatten?”. Att du som patient trivs hos oss och går ut med ett leende är det vi alltid kommer sträva efter.

Hos oss utför vi alla typer av behandlingar under ett och samma tak. Allmäntandvård, tandreglering, tandimplantat, protetiska arbeten, skalfasader, Hollywood Smile, behandlingar under lustgas, narkostandvård, akut tandvård, behandling av tandlossning samt vanliga tandhygienistbesök.

Våra tandläkare och tandhygienister har mångårig erfarenhet och får alltid goda behandlingsresultat. På kliniken har vi behandlare som är experter inom alla områden vi vill att du som patient ska känna dig i säkra händer samt bli nöjd med resultatet.

En rotbehandling kan ta flera olika besök hos många tandläkare. Här använder vi oss bara av den senaste teknologin och vetenskapen. Hos oss behöver du inte komma mer än en gång för att få en tand rotbehandlad och ha en permanent fyllning. Det är dessutom helt smärtfritt.

Våra tandläkare sätter dagligen tandimplantat, utför dagligen estetiska behandlingar och patienterna är alltid supernöjda.

Vi tar tandvårdsrädsla på största allvar, därför erbjuder vi behandlingar under lustgas och narkos.

Måndag 07:00 - 20:00
Tisdag 07:00 - 20:00
Onsdag 07:00 - 20:00
Torsdag 07:00 - 20:00
Fredag 07:00 - 20:00
Lördag 09:00 - 17:00
Söndag Stängt

Hur blir jag patient på Luxadent i Helsingborg?

Tandvård i Helsingborg, lämna tandläkarstolen med ett leende på läpparna

Våra tandläkare i Helsingborg har alltid möjlighet att ta emot nya patienter, du behöver inte vänta i någon kölista eller liknande.

Oslagbara priser hos oss på Luxadent

Tandvård i Helsingborg, kvalité och bra priser

Våra tandläkare i Helsingborg använder endast material av toppenkvalité. Detta påverkar inte dina besökskostnader, vi har alltid fasta schyssta priser. Hos oss får du alltid som patient ett kostnadsförslag och en behandlingsplan. Du betalar aldrig mer än vad som står i kostnadsförslaget. Vi är dessutom anslutna till Försäkringskassan vilket innebär att din behandling kan bli billigare. Det är dessutom möjligt att använda sina tandvårdsbidrag man får årligen från Försäkringskassan hos våra tandläkare i Helsingborg.

Du kan gärna fråga oss om du har frågor eller funderingar gällande tandvårdsstödet (halva priset på referenspriset på efter att din behandling har överstigit 3000 kr samt 85% billigare efter att din behandling har överstigit 15000 kr). Här kan du läsa mer om tandvårdsbidrag samt högkostnadsskydd/karens.

Vanliga frågor

Hur bokar jag en tid?

Du kan enkelt och smidigt boka en tid hos någon av våra tandläkare i Helsingborg, detta gör du online på hemsidan under "Boka online" eller genom att komma i kontakt med någon av våra kliniker.

Tar Luxadent emot alla patienter?
Luxadents tandläkare i Helsingborg välkomnar alla individer över 24 år, detta gäller allmäntandvård samt estetisk tandvård.
Individer under 24 kan endast utföra estetiska behandlingar hos oss.
Jag har tandläkarskräck, hur går jag tillväga?

Vi tar hänsyn till din tandläkarskräck. Våra tandläkare i Helsingborg jobbar mycket med tandvårdsrädda patienter. Hos oss kan du alltid känna dig trygg, vi har tillräckligt med resurser och utrymme för dig som är rädd för tandläkare. Vi erbjuder narkos och lustgas, din tandläkare ger dig alltid information om vilka behandlingsalternativ det finns.

Kan jag delbetala?
Vi erbjuder räntefria delbetalningar upp till 36 månader via Svea Ekonomi.
Tandläkare i Helsingborg, vi finns här för dig