fbpx

Malmö

Luxadent är stolta över att presentera vår ursprungliga klinik i Malmö. Som starten på vår resa inom tandvård, symboliserar Malmö-kliniken vår vision om att tillhandahålla lättillgänglig kvalitetstandvård. Vårt mål är att vara Malmös och hela Sveriges bästa och mest pålitliga val när det kommer till tandvård.

Nöjd hos oss

Varför du ska besöka oss?

Intill Hyllie tågstation och ett stenkast från Emporia shoppingcentrum, har Luxadent med stolthet etablerat vår första toppmoderna klinik. Denna strategiska placering valdes för att tjäna våra patienters behov på bästa möjliga sätt, samt göra det enkelt och bekvämt för dig att komma till oss.

Med vårt samtida tänkande och erfarna team, erbjuder vi en personlig touch och hög servicenivå. Vare sig du behöver rutinmässig, estetisk eller avancerad tandvård, är vårt team redo att assistera.

Allt på Malmö-kliniken är fullständigt digitaliserat. Alltifrån röntgenbilder till patientjournaler, allting arkiveras digitalt, vilket säkerställer en smidig och tidseffektiv vård för såväl våra behandlare som för dig som patient.

Som grunden för Luxadent-familjen, bär Malmö-kliniken vår vision att göra tandvården mer tillgänglig. Drivna av passion, kvalitet och engagemang, strävar vi efter att erbjuda den mest pålitliga tandvården i Malmö och i hela Sverige.

Våra behandlingar

Luxadent erbjuder en unik kombination av traditionell och estetisk tandvård tillsammans med specialiserade tjänster. Varje patient som besöker oss kan förvänta sig högkvalitativ vård där deras komfort och välmående alltid är vår främsta prioritet.

Tack vare vårt team av kvalificerade tandläkare och tandhygienister garanterar vi exceptionell service. För detaljerad information om våra tjänster, se vår behandlingar på höger sida.

AdobeStock 265352307 scaled

Invisalign

Vill du ha en osynlig tandställning och dessutom se slutresultatet innan du påbörjar behandlingen? Då är den osynliga tandställningen Invisalign i Malmö det självklara alternativet för dig.

Tandimplantat i Helsingborg

Tandimplantat

Tandimplantat ersätter saknade tänder och förbättrar estetiken. Luxadent i Malmö hjälper dig att uppnå en bättre livskvalité genom att förbättra din tuggförmåga samt höja din självkänsla.

skalfasader i helsingborg 2 scaled

Skalfasader

Har du alltid önskat dig ha perfekta tänder? Vi på Luxadent förverkligar din dröm. Våra tandläkare i Malmö är erfarna inom estetisk tandvård och ser till att du som patient är nöjd med dina skalfasader.

AdobeStock 104387016 scaled

Laga tänder?

När en tand är karierad måste den lagas, vi på Luxadent använder endast material av högsta kvalité och kompromissar aldrig med estetiken.

Vi som jobbar här

Detta är vårt engagerade team som definierar Luxadent. När du besöker oss kan du vara trygg i vetskapen om att oavsett om du söker traditionell, estetisk eller specialiserad tandvård, är ditt välbefinnande och din komfort alltid vår högsta prioritet.

Enstudiophtography scaled

Hogir Ismail

Tandläkare

Enstudiophtography 2 scaled

Mahmoud Masriyey

Tandhygienist

istockphoto 1177794485 2500x2500 2 e1697573659342

Rana Ismail

Tandsköterska

Enstudiophtography 5 scaled

Marie Mahlberg

Tandläkare

Enstudiophtography 12 scaled

Merita Seremeti

tandsköterska

male default scaled e1698484313946

Mahir Ismaiel

Narkosläkare

Enstudiophtography 10 scaled

Marina Bishy

Tandläkare

kathrine scaled

Katherine Silverio Morales

Tandsköterska

Enstudiophtography 14 scaled

Mahdi Ashir

Tandläkare

istockphoto 1177794485 2500x2500 2 e1697573659342

Alma Trtovac

Tandsköterska

Delbetala räntefritt med

sveaekonomilogo
Upp till 36 månader helt räntefritt