fbpx
Akut tandvård i Helsingborg

Akut tandvård i Helsingborg

Alltid tillgängliga, vi har akuttider

Akuttandläkare dagligen

Inga extra avgifter, alltid fasta priser

Vi jobbar mycket med tandvårdsrädsla

Akuttandvård i Helsingborg dagligen. Hitta en ledig tid hos våra akuttandläkare i Helsingborg på dagen, helgen och kvällen.

Akuttandläkare i Helsingborg, erfarna tandläkare och bra priser

Vi ser till att du blir bemött på bästa möjliga sätt. Få en akuttid samma dag, vi har öppet från 7 på morgonen till 8 på kvällen.

Måndag 07:00 - 20:00
Tisdag 07:00 - 20:00
Onsdag 07:00 - 20:00
Torsdag 07:00 - 20:00
Fredag 07:00 - 20:00
Lördag 09:00 - 17:00
Söndag Stängt

Vad är priset för akut tandvård i Helsingborg?

Akuttandläkare i Helsingborg, vi erbjuder behandlingar under lustgas och narkos

Tandläkaren börjar med en akutundersökning. Våra tandläkare i Helsingborg jobbar mycket med akuta fall och är erfarna. Hur mycket det kostar varierar mycket. Men en sak behöver du veta och det är att du får veta vad behandlingen kommer att kosta innan tandläkaren börjar behandla dig.

Vissa kliniker i Sverige tar en helgtaxa och vissa lägger till 50 procent på kostnaden för akuta besök under helgen. Vi har valt att inte lägga till extra avgifter alls.

Vad innebär akut tandvård i Helsingborg?

Akuttandläkare i Helsingborg, smärtfria akuta besök

Ett akutbesök hos oss innebär att tandläkaren undersöker ditt akuta fall och åtgärdar problemet så att smärtan försvinner. Du som patient får en behandling direkt på plats och din tandläkare i Helsingborg ser till att du inte upplever smärta. Vi använder oss av den senaste tekniken.

En akuttid kan handla om en tand som gått sönder, smärta från en tand, problem med tandnerverna och andra akuta problem.

Besök alltid våra akuttandläkare i Malmö om du har…

Akuttandläkare i Helsingborg, få hjälp samma dag

Tandvärk, tandolycka, Svullen kind, spricka i tand, ont i visdomstand, ilningar i tänderna, bitit sönder en tand, tandfyllning har lossnat, bro eller krona har lossnat

Asset 9@2x

Tveka inte, boka en akuttid

Akuttandläkare i Helsingborg, boka online, mejla eller ring oss

Att kolla upp sina akuta problem omedelbart är viktigt. Besvären kan i värsta fall besväras och behandlingen kan bli mer omfattande om man låter bli att kolla upp varför en tand gör ont.

Vi är anslutna till Försäkringskassan

Akuttandläkare i Helsingborg, använd dina tandvårdsbidrag

Våra kliniker är anslutna till Försäkringskassan. Detta innebär att du som patient kan använda dina årliga tandvårdsbidrag hos oss. Svenska individer får årligen 300 eller 600 kr från Försäkringskassan. Det är möjligt att spara upp till 2 tandvårdsbidrag som du kan använda även vid akuta besök. Du kan gärna ringa oss och fråga om du har några bidrag kvar. Hos oss kan du dessutom utnyttja högkostnadsskyddet. Det blir halva priset på referenspriset om du har betalat över 3000 kr. Har du betalat över 15000 kr? Då betalar du endast 15% av referenspriset. Din behandlare kan förklara för dig hur det går till.

Här på Försäkringskassans hemsida kan du läsa mer om tandvårdsbidrag samt högkostnadsskyddet.

FAQ

Akuttandläkare i Helsingborg, vi besvarar dina frågor
Är det någon kö?

Vi tar emot dig inom några timmar. Det är alltid flera tandläkare på kliniken. Allt du behöver göra är att höra av dig till vår akut tandläkare i Helsingborg.

När en tand slås ut
Bevara tanden under tungan eller i ett glas mjölk. Kontakta oss därefter.
Är det smärtsamt att dra ut en tand eller laga en tand?

Nej, vi använder oss av den senaste teknologin och ser till att behandlingen är smärtfri. Lokalbedövning kan ges så att det inte gör ont alls.

Kan jag delbetala?
Vi har möjlighet att sätta upp en avbetalningsplan. Vi erbjuder dessutom räntefria delbetalningar upp till 36 månader.
Akuttandläkare i Helsingborg, vi hittar en tid åt dig