fbpx
Enstudiophtography 9

Tandläkare Mahdi Ashir

Tandläkaren Mahdi blev utbildad tandläkare 2014 från Wroclaw Medical University som 23 åring med toppbetyg och fick även ett hederspris inom oral kirurgi. Mahdi har sedan dess nischat sig inom Implantologi och jobbar väldigt mycket med svåra fall som kräver omfattande benuppbyggnader.

Trots sin ringa ålder har Mahdi etablerat sig som en respekterad tandläkare inom implantologi och är en remissinstans för flertalet tandläkare i södra Sverige. Mahdi föreläser även om implantat och benaugmentation och har ett nära samarbete med implantatföretag. Mahdi agerar även mentor för ett par tandläkare som håller på att nischa sig inom implantologi, detta är viktigt för Mahdi då han älskar yrket och vill vara med och utveckla det.

Mahdi är ofta ute och reser och träffar andra topp tandläkare runt om i världen för att diskutera och prova nya sätt för att vara med och driva fram tandvården i Sverige. Mahdi lever efter mottot att alla förtjänar att ha ett vackert leende oavsett ålder och tidigare tandstatus. Det är aldrig för sent att vara den bästa versionen av sig själv!

Mahdi är väldigt duktig på att hantera tandvårdsrädda patienter och jobbar tillsammans med vår narkosläkare Mahir och utför behandlingar under narkos. Mahdis styrka är att få patienter att känna sig hörda och väl omhändertagna och framför allt få dessa människor att bli kvitt sin fobi. Mahdi har hjälpt väldigt många människor att bli kvitt sin tandvårdsrädsla, bland annat sin egen mamma.

Förrutom implantologi så jobbar Mahdi även med estetisk tandvård.