fbpx

Helsingborg

Luxadent expanderar och stolt presenterar vår klinik i Helsingborg. Vår vision är att göra kvalitetstandvård lättillgänglig för alla, med ambitionen att vara det främsta valet för säker och överlägsen tandvård i Sverige.

Nöjd hos oss

Varför du ska besöka oss?

 

Nära Helsingborg centralen, har Luxadent stolt öppnat en ny toppmodern klinik. Vi valde denna centrala plats för att optimalt tjäna våra patienters behov och göra det smidigt för dig att besöka oss.

Med vårt moderna tillvägagångssätt och professionella team, erbjuder vi ett personligt bemötande och hög servicenivå. Oavsett om du behöver förebyggande, estetisk eller specialisttandvård, står vi redo att hjälpa dig.

Allt på kliniken i Helsingborg är digitaliserat. Från röntgenbilder till journaler, allt sparas digitalt, vilket garanterar en smidig och effektiv vårdprocess för både våra vårdgivare och våra patienter.

Som en del av Luxadent-kedjan strävar vi efter att göra tandvården mer tillgänglig. Genom passion, kvalitet och tillgänglighet erbjuder vi Sveriges bästa och mest pålitliga tandvård.

Våra behandlingar

Luxadent erbjuder en unik kombination av traditionell och estetisk tandvård tillsammans med specialiserade tjänster. Varje patient som besöker oss kan förvänta sig högkvalitativ vård där deras komfort och välmående alltid är vår främsta prioritet.

Tack vare vårt team av kvalificerade tandläkare och tandhygienister garanterar vi exceptionell service. För detaljerad information om våra tjänster, se vår behandlingar på höger sida.

AdobeStock 265352307 scaled Tandläkare Helsingborg

Invisalign

Vill du ha en osynlig tandställning och dessutom se slutresultatet innan du påbörjar behandlingen? Då är den osynliga tandställningen Invisalign i Helsingborg det självklara alternativet för dig.

Tandimplantat i Helsingborg

Tandimplantat

Tandimplantat ersätter saknade tänder och förbättrar estetiken. Luxadent i Helsingborg hjälper dig att uppnå en bättre livskvalité genom att förbättra din tuggförmåga samt höja din självkänsla.

skalfasader i helsingborg 2 scaled Tandläkare Helsingborg

Skalfasader

Har du alltid önskat dig ha perfekta tänder? Vi på Luxadent förverkligar din dröm. Våra tandläkare i Helsingborg är erfarna inom estetisk tandvård och ser till att du som patient är nöjd med dina skalfasader.

AdobeStock 104387016 scaled Tandläkare Helsingborg

Laga tänder?

När en tand är karierad måste den lagas, vi på Luxadent använder endast material av högsta kvalité och kompromissar aldrig med estetiken.

Vi som jobbar här

Detta är vårt engagerade team som definierar Luxadent. När du besöker oss kan du vara trygg i vetskapen om att oavsett om du söker traditionell, estetisk eller specialiserad tandvård, är ditt välbefinnande och din komfort alltid vår högsta prioritet.

Enstudiophtography 9 1 Tandläkare Helsingborg

Mahdi Ashir

Tandläkare

emma Tandläkare Helsingborg

Emma Hansen Larsson

Tandsköterska

Enstudiophtography Tandläkare Helsingborg

Sanna Strandberg

Tandhygienist

2000x2500 hbg e1698484837949 Tandläkare Helsingborg

Alexandra Kronholm

Tandsköterska

Enstudiophtography 7 Tandläkare Helsingborg

Lianna Kheiry

Tandläkare

2000x2500 hbg e1698484837949 Tandläkare Helsingborg

Esra Gülhan

Tandsköterska

Enstudiophtography 10 Tandläkare Helsingborg

Tarek Al-Shrouf

Tandläkare

Delbetala räntefritt med

sveaekonomilogo Tandläkare Helsingborg
Upp till 36 månader helt räntefritt