fbpx
Skalfasader i Malmö

SKALFASADER I MALMÖ

På Luxadent utför vi skalfasader på det moderna sättet där varje leende planeras individuellt för att skapa ett unikt och magiskt leende!

Skalfasader är tunna porslinskal som cementeras på tänderna för att skapa det perfekta leendet du alltid drömt om. I vissa fall behöver man inte ens slipa på den friska tanden, då utförs så kallade non prep veeners, och i andra fall så kan minimalt med slipning behövas för att kunna uppnå det perfekta leendet.

Man kan korrigera följande med skalfasader:

  1. Missfärgade tänder
  2. Slitna nedgnisslade tänder
  3. Sneda tänder
  4. Återskapa förlorad längd på tänderna
  5. Föryngra leendet och således återställa ansiktsformen
  6. Skapande av Hollywood Smile

FÖRSTA BESÖKET

Skalfasader i Malmö​

Första besöket består av en gratis konsultation där du berättar om orsaken anledningen till varför du vill ha skalfasader och vad du önskar för resultat. Tandläkaren utformar en behandlingsplan för just dig medans du sitter i stolen och foton och eventuella röntgen bilder tas. Vi skannar dina tänder med en digital skanner som sedan skickas till vår tandtekniker. Tandteknikern designar ett leende enligt dina önskemål och baserat på dina ansiktsdrag.

FÖRSTA BESÖKET

ANDRA BESÖKET

Skalfasader i Malmö​

Under andra besöket visar vi dig ditt nya leende digitalt och provar in den på dig i munnen för att du ska kunna se hur det känns med dem nya tänderna. Eventuella ändringar diskuteras och genomförs. Fram till denna stund har dina tänder inte slipats eller vidrörts. Vid behov av slipning genomförs detta och du får provisoriska fasader på plats i ett par dagar för att du ska kunna vara helt säker på att du älskar ditt nya leende.

AdobeStock 122095364

SISTA BESÖKET

Skalfasader i Malmö​

Under sista besöket provas de permanenta skalfasaderna på plats. Du går igenom ditt nya leende och godkänner den permanenta cementeringen av skalfasaderna. Till sist informeras du i rengöring och underhåll och vid behov bokas in på en kontroll tid.

AdobeStock 290582032