fbpx
Skalfasader i Helsingborg

SKALFASADER I HELSINGBORG

Har du alltid önskat dig ha perfekta tänder? Vi på Luxadent förverkligar din dröm. Våra tandläkare i Helsingborg är erfarna inom estetisk tandvård och ser till att du som patient är nöjd med dina skalfasader både utseendemässigt samt funktionsmässigt. Hos oss planderar du och din behandlare hur dina nya tänder ska se ut, du har all möjlighet att bestämma hur slutresultatet ska vara. Vi slipar minimalt på tänderna för att undvika att du som patient får många framtida komplikationer. Många tandläkare slipar enormt mycket på dina riktiga tänder innan de sätter skalfasaderna vilket kan orsaka komplikationer efter några år. Därför är det viktigt att välja rätt tandläkare när man ska göra en väljer att göra skalfasader. Vi utför Hollywood Smile i Helsingborg på bästa möjliga sätt och har alltid dig som patient i fokus.

Vad är skalfasader / tandfasader?

Skalfasader även så kallade veneers är mycket tunna porslinskal som cementeras på dina riktiga tänder för att uppnå ett fint och vackert leende. Det händer att tandläkaren ibland inte ens behöver slipa på dina riktiga tänder. Skalfasader utan slipning kallas för non prep veneers. Därför rekommenderar vi att du gärna kommer på en gratis konsultation hos våra tandläkare i Helsingborg där du har möjlighet att diskutera vad du vill ändra mitt ditt leende samt få ett kostnadsförslag.

Vad är fördelarna med ett Hollywood Smile?

Med skalfasader slipper du följande:

  1. Nedslitna tänder
  2. Tänder som inte är raka
  3. Tänder med dålig estetik, korta tänder till exempel
  4. Tänder som är missfärgade

Eller helt enkelt att du vill gå runt med ett vackert leende. Vi har mångårig erfaranhet inom skalfasader i Helsingborg. Vi samarbetar med SVEA ekonomi och erbjuder dig som patient räntefria delbetalningar i upp till 36 månader.

FÖRSTA BESÖKET

Skalfasader i Helsingborg, investera i dig själv

Först bokar du in en kostnadsfri konsultation inför skalfasader i Helsingborg. Du får möjlighet att komma med alla dina önskemål och funderingar. Våra tandläkare i Helsingborg besvarar alla dina frågor och ger dig en djupare förklaring om vad behandlingen innebär. Du får med dig en tydlig behandlingsplan samt kostnadsförslag innan du lämnar kliniken. När allting känns bra och du godkänner behandlingsplanen samt kostnadsförslag kan din behandlare börja ta foton samt skanna dina tänder. Våra tandläkare i Helsingborg samarbetar med erfarna tandtekniker för att få ett perfekta skalfasader. Våra tandtekniker skapar dina nya tänder utifrån dina ansiktsutdrag samt önskemål. Din tandläkare i Helsingborg och våra tandtekniker diskuterar och planerar dina tandfasader utifrån alla dina önskemål samt vad som är lämpligt för just dig.

skalfasader i helsingborg 2

ANDRA BESÖKET

Skalfasader i Helsingborg, var stolt över ditt leende

Tandteknikern har framställt dina nya skalfasader. Nu är du välkommen till ett andra besök där du får se ditt leende digitalt samt få nya temporära skalfasader för att se hur estetiken är. Du tillsammans med din tandläkare diskuterar dina nya tänder och har all möjlighet att ändra små och stora detaljer. Din tandläkare skickar alla dina nya önskemål om korrigeringar till tandteknikern och du får prova in dina nya skalfasader efter korrigeringen är klar. Du går aldrig utan fina tänder alls, även om du väljer att tandteknikern ska korrigera skalfasaderna. Vi tar aldrig extra betalt, alla besök ingår gratis. För oss är det viktigast att du blir nöjd med dina nya tandfasader. Det kostar inte någonting att justera fasaderna vi samarbetar med dig till du är helt nöjd.

skalfasader i helsingborg 4

SISTA BESÖKET

Skalfasader i Helsingborg, vi skapar ett perfekt leende

Nu är alltid nästan klart, det som kvarstår är att du ska godkänna de slutliga tandfasaderna. Du har möjlighet att kika på estetiken och prova skalfasaderna innan din tandläkare i Helsingborg cementerar de. Du får även kontrolltider samt information efter cementeringen. Vi finns alltid tillgängliga för dig.

skalfasader i helsingborg 3