fbpx

Bilder på våra duktiga tandläkare tandhygienister tandsköterskor

Enstudiophtography 10

Tandläkare
Tarek Al-Shrouf

Enstudiophtography

Tandhygienist
Sanna Strandberg

Enstudiophtography 12

Tandsköterska
Merita Seremeti

Enstudiophtography 8

Tandsköterska
Emma Hansen Larsson

Enstudiophtography 6

Tandsköterska
Katherine Morales

Enstudiophtography 10

Tandläkare Marina Bishy

Marina tog sin tandläkarexamen år 2015 från Madrid, Spanien på UEM (Universidad Europea de Madrid). Strax därefter flyttade hon tillbaka hem till Sverige och startade sin karriär på Folktandvården. Efter 4 år valde hon att gå vidare till privat verksamhet och nu till sist bli en del av teamet på Luxadent. På denna klinik utför hon alla sorters tandbehandlingar med ett speciellt intresse för kirurgi och protetik.

För Marina är det viktigt att följa med i utvecklingen och hon håller sig uppdaterad genom gedigen läsning inom det senaste, nischade kurser och har alltid en strävan efter att utvecklas.

Då hon brinner extra för kirurgi och fördjupat sig inom området kan Marina erbjuda många olika behandlingar så som implantat, benuppbyggnad, sinuslift samt svåra extraktioner av visdomständer mm. För Marina är det viktigt att få varje enskild patient att känna sig lugn och omhändertagen inför sin behandling. Detta gör hon genom att alltid sätta patienten i fokus, lyssna på deras behov och stor vikt läggs på att individanpassa  behandlingar. Varje enskilt fall planeras noga för att hitta de bästa lösningarna för just den patienten. Att tillmötesgå var och en med förståelse och respekt är A och O, säger hon. Allt för att ge dig som väljer att gå hos oss ditt vackraste leende med en trygg känsla.

På fritiden tycker Marina om att träna, upptäcka nya kulturer och resmål samt har ett intresse för matlagning. Hon är även intresserad av språk och förutom svenska och engelska kan Marina även flytande spanska och arabiska.

Enstudiophtography 14

Tandläkare Mahdi Ashir

Tandläkaren Mahdi blev utbildad tandläkare 2014 från Wroclaw Medical University som 23 åring med toppbetyg och fick även ett hederspris inom oral kirurgi. Mahdi har sedan dess nischat sig inom Implantologi och jobbar väldigt mycket med svåra fall som kräver omfattande benuppbyggnader.

Trots sin ringa ålder har Mahdi etablerat sig som en respekterad tandläkare inom implantologi och är en remissinstans för flertalet tandläkare i södra Sverige. Mahdi föreläser även om implantat och benaugmentation och har ett nära samarbete med implantatföretag. Mahdi agerar även mentor för ett par tandläkare som håller på att nischa sig inom implantologi, detta är viktigt för Mahdi då han älskar yrket och vill vara med och utveckla det.

Mahdi är ofta ute och reser och träffar andra topp tandläkare runt om i världen för att diskutera och prova nya sätt för att vara med och driva fram tandvården i Sverige. Mahdi lever efter mottot att alla förtjänar att ha ett vackert leende oavsett ålder och tidigare tandstatus. Det är aldrig för sent att vara den bästa versionen av sig själv!

Mahdi är väldigt duktig på att hantera tandvårdsrädda patienter och jobbar tillsammans med vår narkosläkare Mahir och utför behandlingar under narkos. Mahdis styrka är att få patienter att känna sig hörda och väl omhändertagna och framför allt få dessa människor att bli kvitt sin fobi. Mahdi har hjälpt väldigt många människor att bli kvitt sin tandvårdsrädsla, bland annat sin egen mamma.

Förrutom implantologi så jobbar Mahdi även med estetisk tandvård.

Enstudiophtography 5

Tandläkare Marie Mahlberg

Marie flyttade från den lilla staden Hudiksvall i södra Norrland för att studera till tandläkare i Malmö. Efter fem års studier tog hon sin tandläkarexamen från Malmö Universitet år 2017. Tidigt i livet visste hon att hon ville jobba med att hjälpa människor. Att det självklara valet föll på tandläkare var på grund av kombinationen av hantverket samt möjligheten att få jobba med patienter.

Sedan sina studier har hon jobbat som allmäntandläkare i den offentliga sektorn Folktandvården och läst fördjupade kurser inom bland annat kirurgi, protetik, implantat och Invisalign. Under denna tid jobbade hon upp en bred kompetens inom vuxen- och barntandvård och tog även emot interna remisser för Invisalign. Marie är en mångsidig tandläkare och utför flera typer av behandlingar på Luxadent, däribland som tidigare nämnts, Invisalign (tandreglering för vuxna) där hon uppnått Elit-utmärkelsen. Utöver detta har hon ett intresse för estetisk tandvård och protetik.

Många upplever tandläkarbesök som jobbiga och ser inte alls fram emot dem. Vissa känner även rädsla inför sina besök. Därför är det viktigt för Marie att skapa en trygg miljö där patienterna kan känna sig bekväma samt att deras önskemål bemöts professionellt med lyhördhet för att uppnå bästa möjliga resultat. Marie utför sitt arbete lugnt och pedagogiskt samt ser till att individen är i fokus vilket uppskattas av våra patienter och speciellt våra patienter med tandvårdsrädsla. Steg för steg tar hon sina patienter igenom den behandling ni valt tillsammans. Dessutom har hon alltid ett stort leende på läpparna och lätt till skratt!

Enstudiophtography

Tandläkare Hogir Ismail

Enstudiophtography 2

Tandhygienist Mahmoud Masriyey

Mahmoud utbildades till tandhygienist på Högskolan Kristianstad. Strax efter legitimationen arbetade Mahmoud på Folktandvården där han har följt upp sina patienter under en längre period och lyckats uppnå mycket goda behandlingsresultat när det kommer till tandlossningssjukdomar. Vår tandhygienist har ett stort intresse av att behandla och förebygga tandlossning samt kariessjukdomar.

Tandhygienisten Mahmoud har läst flertalet odontologiska kurser samt
håller sig ständigt uppdaterad genom att skriva om odontologi för
allmänheten.

Vår tandhygienist Mahmoud har föreläst om den orala hälsan samt samband mellan allmänna sjukdomar och orala sjukdomar för gymnasieelever på vård- och omsorgsprogram.

Mahmoud arbetar för att främja munhälsa i alla åldersgrupper. Han undersöker patienter, arbetar med tobaksavvänjning samt utför behandlande åtgärder.

Mahmoud bygger upp ett
relationsmässigt förtroende för sina patienter genom ödmjukhet och
respekt för tandvårdsrädsla. Hos oss på Luxadent följer Mahmoud upp sina patienter regelbundet. Patienter som lider av tandlossningssjukdomar får alltid regelbundna kontroller samt rikligt med information och instruktioner för att kunna uppnå goda behandlingsresultat. Ett samspel mellan tandhygienisten och patienten är nyckeln till en god munhälsa. Mahmoud har alltid sina patienter i fokus vilket gör att patienterna alltid kan känna sig trygga.