fbpx

Test

SKRIV EN RECENSION

SKRIV EN RECENSION

TACK FÖR DITT BESÖK PÅ LUXADENT

TACK FÖR DITT BESÖK PÅ LUXADENT

Tandläkare i malmö
Tandläkare i malmö

SENASTE RECENSIONER

 • Avatar Lotta Ståhlberg ★★★★★
  Kan rekommendera att besöka luxadent. Har man tandläkarbesök- ångest är detta rätt ställe. Vänlighet, förståelse och expertis. Väldigt informativa dessutom . både med vad som sker med ens tänder, kostnad och hur man ska gå vidare. Därutöver sker behandlingarna med hänsyn och på ett proffesionellt sätt. … More Tillgängligt och flexibelt vid bokning. Parkering och buss utanför dörren. Listan kan göras längre.
  Tacksam.
 • Avatar emma danielsson ★★★★★
  Tandläkare Marie och tandsköterska Lena, vilka pärlor! Omhändertagande och varma personer som utför fantastiskt bra arbete. Jag har en pågående behandling med invisalign och det kändes så rätt efter konsultationen hos Marie. Jag är övertygad om att resultatet blir fantastiskt tack vare Maries kompetens, … More hon lämnar inget åt slumpen. Marie och Lena är med dig hela vägen och det gör att en inte kan vara annat än en mycket nöjd och glad patient!
 • Avatar Sara ★★★★★
  Super fräsch och trevlig klinik. Fantastisk personal och en lugn och skön miljö. Har varit hos Marie flertal gånger och kan varmt rekommendera henne! Hon är otroligt duktig, noggrann och tålmodig. Hon är alltid glad och man känner sig trygg i hennes händer.