fbpx
Enstudiophtography 10 Marina Bishy

Tandläkare Marina Bishy

Marina tog sin tandläkarexamen år 2015 från Madrid, Spanien på UEM (Universidad Europea de Madrid). Strax därefter flyttade hon tillbaka hem till Sverige och startade sin karriär på Folktandvården. Efter 4 år valde hon att gå vidare till privat verksamhet och nu till sist bli en del av teamet på Luxadent. På denna klinik utför hon alla sorters tandbehandlingar med ett speciellt intresse för kirurgi och protetik.

För Marina är det viktigt att följa med i utvecklingen och hon håller sig uppdaterad genom gedigen läsning inom det senaste, nischade kurser och har alltid en strävan efter att utvecklas.

Då hon brinner extra för kirurgi och fördjupat sig inom området kan Marina erbjuda många olika behandlingar så som implantat, benuppbyggnad, sinuslift samt svåra extraktioner av visdomständer mm. För Marina är det viktigt att få varje enskild patient att känna sig lugn och omhändertagen inför sin behandling. Detta gör hon genom att alltid sätta patienten i fokus, lyssna på deras behov och stor vikt läggs på att individanpassa  behandlingar. Varje enskilt fall planeras noga för att hitta de bästa lösningarna för just den patienten. Att tillmötesgå var och en med förståelse och respekt är A och O, säger hon. Allt för att ge dig som väljer att gå hos oss ditt vackraste leende med en trygg känsla.

På fritiden tycker Marina om att träna, upptäcka nya kulturer och resmål samt har ett intresse för matlagning. Hon är även intresserad av språk och förutom svenska och engelska kan Marina även flytande spanska och arabiska.