fbpx
Enstudiophtography 5 Marie Mahlberg

Tandläkare Marie Mahlberg

Marie flyttade från den lilla staden Hudiksvall i södra Norrland för att studera till tandläkare i Malmö. Efter fem års studier tog hon sin tandläkarexamen från Malmö Universitet år 2017. Tidigt i livet visste hon att hon ville jobba med att hjälpa människor. Att det självklara valet föll på tandläkare var på grund av kombinationen av hantverket samt möjligheten att få jobba med patienter.

Sedan sina studier har hon jobbat som allmäntandläkare i den offentliga sektorn Folktandvården och läst fördjupade kurser inom bland annat kirurgi, protetik, implantat och Invisalign. Under denna tid jobbade hon upp en bred kompetens inom vuxen- och barntandvård och tog även emot interna remisser för Invisalign. Marie är en mångsidig tandläkare och utför flera typer av behandlingar på Luxadent, däribland som tidigare nämnts, Invisalign (tandreglering för vuxna) där hon uppnått Elit-utmärkelsen. Utöver detta har hon ett intresse för estetisk tandvård och protetik.

Många upplever tandläkarbesök som jobbiga och ser inte alls fram emot dem. Vissa känner även rädsla inför sina besök. Därför är det viktigt för Marie att skapa en trygg miljö där patienterna kan känna sig bekväma samt att deras önskemål bemöts professionellt med lyhördhet för att uppnå bästa möjliga resultat. Marie utför sitt arbete lugnt och pedagogiskt samt ser till att individen är i fokus vilket uppskattas av våra patienter och speciellt våra patienter med tandvårdsrädsla. Steg för steg tar hon sina patienter igenom den behandling ni valt tillsammans. Dessutom har hon alltid ett stort leende på läpparna och lätt till skratt!