fbpx
Lustgas i Malmö
Lustgas i Malmö

Lustgas i Malmö

Luxadent erbjuder behandling under lustgas i Malmö. Behandling med lustgas är en säker och beprövad metod och är ett perfekt alternativ till den som lider av tandvårdsrädsla, kräkreflexer eller bara allmänt tycker att tandläkarbesök är jobbiga. 

Vi på Luxadent erbjuder behandling med lustgas till alla vuxna patienter som önskar detta. Vi utför även behandling under narkos och har en narkosläkare (anestesiolog) som ansvarar för all behandling under narkos och är alltid närvarande vid sövning. Vår narkosläkare utför även kontinuerliga utbildningar med våra lustgastandläkare i Malmö. 

Alla typer av tandbehandlingar kan utföras under lustgas, allt från en vanlig tandundersökning till större tandimplantat operationer. 

Behandling med lustgas gör att tandläkarbesöket blir väldigt bekvämt och avslappnat. Vi använder endast den senaste teknologin och kompromissar aldrig med säkerhet eller kvalité! 

Besöket börjat med några kontrollfrågor och sedan sätter tandläkaren på lustgasen och du kan slappna av. Tandläkaren utför då behandlingen och sedan kopplar bort lustgasen, inom några minuter är du helt återställd.

Det enda du behöver göra är att boka en tid hos oss på Luxadent för en kostnadsfri konsultation där du träffar en av våra tandläkare för att diskutera ditt behov och planera behandlingen. Under besöket får du även ett kostnadsförslag på vad behandlingen kommer att kosta och sedan bokar vi in dig för vidare behandling. 

Intresserad av lustgas i Malmö?

Boka en kostnadsfri konsultation.

Vanliga frågor om lustgas i Malmö

Kan alla få behandling med lustgas?

På Luxadent tar vi emot alla vuxna patienter som önskar att få behandling med lustgas. Lustgas är dock inte rekommenderat för patienter med bland annat hjärtsvikt och svår lungsjukdom. 

Lustgas är perfekt för dig med

  • Tandläckarskräck 
  • Nålfobi
  • Kräkreflexer
  • Svårigheter att slappna av
  • Ångest inför behandlingen
Vad kostar det att utföra behandling under lustgas? 

Kostnaden för behandlingen är individuell och beror på vilken behandling som ska utföras under lustgas och hur lång tid det kommer att ta. Vid större behandlingar som kräver flera besök kan man få lustgas varje besök. Luxadent erbjuder alltid kostnadsfria konsultationer och vi ger alltid ett skriftligt kostnadsförslag innan behandlingen påbörjas.

Lustgas i Malmö