fbpx
Enstudiophtography Hogir Ismail

Tandläkare Hogir Ismail

Hogir är en passionerad tandläkare med flera års erfarenhet inom den offentliga och privata sektorn. Han tog sin examen från Malmö universitet år 2019 och har sedan dess utbildat sig inom tandrehabilitering, dentala material, tandkirurgi och implantatkirurgi.

Hogir är speciellt skicklig på att arbeta med patienter som lider av tandläkarskräck och andra tandrelaterade fobier. Han har en förmåga att skapa en avslappnad och trygg miljö för sina patienter och är stolt över att ha hjälpt många personer att övervinna sin tandrelaterade ångest.

Som tandläkare tror Hogir på att lyssna på sina patienter och att arbeta tillsammans med dem för att skapa en behandlingsplan som passar deras unika behov och önskemål. Han tar sig tid att förklara alla behandlingsalternativ och att besvara alla frågor som hans patienter kan ha. Hans mål är att skapa en personlig och professionell relation med varje patient och att hjälpa dem att uppnå optimal tandhälsa.

Hogir är också mycket noggrann med vilka material han använder i sina behandlingar. Han använder endast de bästa materialen och den senaste teknologin för att säkerställa att hans patienter får högkvalitativ tandvård.

Utöver sitt arbete som tandläkare gillar Hogir att ägna sig åt sport och träning samt att läsa böcker.

Om du vill boka en tid eller har frågor är du välkommen att kontakta Hogir. Han ser fram emot att hjälpa dig att uppnå ett hälsosamt och vackert leende.