fbpx
Akut tandvård i Malmö

Akut tandvård i Malmö

Lediga tider varje dag
hos våra akuttandläkare

Öppet dagar, kvällar, helger

Ingen helgavgift

Lång erfarenhet av tandläkarskräck

Gör som följande för att boka en akuttid hos oss:
1. Välj den tid som passar dig hos den önskade tandläkaren.
2. Logga in med BankID & bekräfta din önskade tid, klart!

Gör som följande för att boka en akuttid hos oss:
1. Välj den tid som passar dig hos den önskade tandläkaren.
2. Logga in med BankID & bekräfta din önskade tid, klart!

Öppet 300+ dagar om året - din akuttandläkare i Malmö

Akuttandläkare i Malmö

Vi på Luxadent tar emot dig med akuta tandbesvär samma dag som du vill boka. Vi har öppet nästan alla dagar och sent in på eftermiddagarna. Genom detta undviker vi långa kötider och uppbokade dagar. Vi vill leva upp till att vi erbjuder dig en faktisk akut tandvård i Malmö!

Måndag 07:00 - 20:00
Tisdag 07:00 - 20:00
Onsdag 07:00 - 20:00
Torsdag 07:00 - 20:00
Fredag 07:00 - 20:00
Lördag 09:00 - 17:00
Söndag Stängt

Vad kostar akut tandvård i Malmö på Luxadent?

Akuttandläkare i Malmö

Hur mycket ditt akuta besvär i sig kommer att kosta skiljer sig från fall till fall och beror helt på besvärens omfattning.

Det är vanligt att en helgtaxa förekommer för den svenska tandvården. På andra kliniker kan ett prispåslag på 50 % förekomma eller mer. Vi på Luxadent tar inte extra betalt för dig när du behöver tandvård som mest. Vi skiljer därmed inte på helger, kvällar och vardagar.

Ett ingrepp från Luxadent kommer aldrig att inledas förrän du har fått ett kostnadsförslag som du ska ta ställning till. Boka akut tandvård i Malmö idag! 

Vad är akut tandvård?

Akuttandläkare i Malmö

Vad som skiljer akut tandvård från ett vanligt besök är att tandläkaren fokuserar på det särskilda problemet, till skillnad från att undersöka den hela munhälsan. Vad som är viktigt för dig är att få problemet snabbt identifierat och diagnostiserat för att snabbt kunna avhjälpa det. Vi på Luxadent erbjuder akut tandvård i Malmö på vardagar, helger och kvällar.

Om det skulle vara så att besväret är större och det krävs av dig ett återbesök, pga. ex. en rotbehandling så erbjuder vi en tillfällig lösning under tiden, ex. smärtstillande. På så sätt slipper du gå runt med smärta tills nästa besök.

Besök alltid akut tandvård i Malmö om du har …

Akuttandläkare i Malmö

Tandvärk, tandolycka, Svullen kind, spricka i tand, ont i visdomstand, ilningar i tänderna, bitit sönder en tand, tandfyllning har lossnat, bro eller krona har lossnat

Asset 9@2x

Varför du inte ska vänta med besöket

Akuttandläkare i Malmö

Det finns flera skäl till varför våra patienter bokar akut tandvård i Malmö på Luxadent. Normalt kan det handla om obehandlade hål i tänderna eller kariesbildning.

Oavsett skäl rekommenderas att boka en akuttid för att åtgärda tandproblemet så fort som möjligt. Vad vi har sett är att patienter som väntat med att behandla sina tänder är att problemet blir större. Detta leder naturligt till större kostnader och därmed onödiga utgifter.

Vanliga frågor

Akuttandläkare i Malmö
Hur snabbt kan ni ta emot oss?
Vi tar emot dig omgående eller inom ett par timmar. Vårt främsta mål är att kunna leverera snabb service enligt vad akuttandvård innebär. Vi på Luxadent vill inte att våra patienter ska avvakta med tandproblem och smärtan som medföljer i onödan.

Vi har öppet 300+ dagar om året för att möjliggöra akut tandvård i Malmö. Ytterligare åtgärder är att Luxadent är villiga att arbeta övertid för att serva dig eller flytta på befintliga bokade besök som inte är i lika akut behov av tandvård.

Om det inte skulle finnas lediga tider online så ber vi dig att ringa oss på 040-805 95 vid akuta besvär. Våra akuttandläkare tar hand om dig!

Det finns alltså en god chans att ta emot dig i alla fall.

Jag har slagit ut en tand, vad gör jag?
Bevara tanden i munnen, ex. under tungan eller i ett glas mjölk. Lägg inte tanden i ett glas vatten. Annars riskerar du att skada roten. Detta bör du göra tills du får en tid hos oss på Luxandet. Det är viktigt att du bevarar tandens skick så bra som möjligt för att vi ska kunna rädda den.
Gör det ont att dra ut en tand?
Nej, med Luxadents moderna arbetssätt och effektiva bedövningar blir behandlingen smärtfri. Det utesluter inte att vissa kan tycka ett det är obehagligt.
 
Vad som dock är vanligt är en viss svullnad och mindre blödningar dagen efter man dragit ut en tand. Det går däremot över inom sin tid och så länge du sköter och är försiktig med munnen och följer tandläkarens anvisningar så kommer det att gå bra för dig.
Har ni betalningslösningar?
Såklart. PayZmart, Svea Ekonomi och Klarna tillåter oss att erbjuda dig flexibla avbetalningsmöjligheter oavsett behandling. För större behandlingar kan du dela upp din avbetalning på 24 månader.
Akuttandläkare i Malmö